1915 watches kijkt tevreden terug op Jewels & Watches debuut

Iedereen is inmiddels weer bijgekomen van de geslaagde voorjaarseditie van Jewels & Watches. Naast vele grote, gevestigde merken kunnen ook de kleinere, nieuwe merken tevreden terug kijken op het vakevent in de Jaarbeurs Utrecht. Een van de jonge, debuterende merken was 1915 watches. Het unieke, houten horlogemerk waar de broers Johnny & Robert Spies al bijna vier jaar mee aan de weg timmeren. Met hun opvallende groene stand waren de broers goed vertegenwoordigd. Tussen de tulpen en het gras toonden zij hun bijzondere collecties houten horloges aan het massaal toegestroomde publiek.

Gedurende de drie beursdagen konden de broers op veel interesse rekenen bij de stand van 1915 watches. Hoewel voor sommige in de branche hout nog wat onwennig en vreemd is, hebben de broers nog veel nieuwe dealers mogen verwelkomen binnen het exclusieve 1915 watches netwerk. “Het was geweldig om tijdens onze eerste Jewels & Watches al zoveel belangstellenden te mogen ontvangen op onze stand. En dan is het helemaal geweldig als we ook nog eens zo’n mooi aantal nieuwe dealers mogen verwelkomen. Een directe groei van ruim 15% in ons retail netwerk is een prachtig resultaat.”, aldus Robert.

Meer informatie

Heeft u de unieke horloges en armbanden van 1915 watches gemist? Geen probleem, ze komen graag bij u langs om hun hoogwaardige collecties aan u te tonen.

www.1915watches.com

Gepubliceerd op: 05-04-2019

Reacties

Comments