‘A little flash of gold is what every woman needs’

De 14kt  gouden sieraden van Blush zijn stijlvol, elegant en vrouwelijk.  De sieraden van Blush hebben een tijdloos design en zijn een mooie aanvulling als basiscollectie in de sieradenbox die uw klant naar wens kan mix and matchen met haar andere sieraden.

Voor de feestdagen zijn de sieraden perfect om cadeau te geven maar ook voor iedere vrouw om zelf te dragen of zichzelf te verwennen met een mooi sieraad. Zij schittert deze festive december maand met de sieraden van Blush. Zij kiest voor een feestelijke mix and match en zij is er klaar voor!

Pinkringen by Blush

Nieuw in de collectie van Blush zijn de  stijlvolle pinkringen, de trend van nu! Combineer jouw tijdloze Blush sieraden nu met de subtiele en elegante pinkringen. Mix and Match your style, stack de pinkringen om de pink en ringvinger voor een fashionable look! Een ware musthave.

ByDanie X Amayzine X Blush

Samen met Nederlands bekendste fashionstyliste Danie Bles en fashion magazine Amayzine is Blush meegereisd naar Moskou voor een ladies influencer trip! De knappe dames die meegingen naar Moskou waren onder andere de influencers Lizzy van der Ligt, Claartje Rose, model Kim Feenstra, presentatrice Renate Verbaan en zangeres Maan.

Bekijk in onderstaande galerij de sfeerimpressie van de fantastische reis!

Look of the day

De 14kt gouden sieraden van Blush hebben een tijdloos design. De sieraden van Blush zijn uitgevoerd in 14 karaats goud en de zirkonia stenen zijn met de hand gezet.

Mix and match de sieraden van Blush door verschillende lengtes van colliers te gebruiken of meerdere oorbellen van verschillende groottes in één oor. Mooi om te dragen overdag met een jeans, blouse en een paar mooi hakken en in de avond met een mooi zwart jurkje voor een sophisticated look, of ga juist voor een over the top glamorous uitstraling.

Blush wenst iedereen een fijne december maand!

Meer informatie

online.ibbamsterdam.com

Gepubliceerd op: 21-12-2017

Reacties

Comments