A touch of gold

Zilverkleurige sieraden blijven de absolute publieksfavoriet, maar warme goudkleurige tinten zijn deze herfst en winter duidelijk weer in opkomst. Daarom lanceert My Bendel tijdens de Jewels & Watches Retailbeurs haar twee gloednieuwe lijnen met het thema “A touch of gold”. De edelstalen ringen uit de Picolo collectie zijn ideaal om los te dragen of met elkaar te combineren als stapelringen. De collectie telt 23 verschillende designs in breedtes van 0,8 tot 3 mm die naast de zilverkleurige ringen zorgen voor een mooie variatie in rosé en gouden tinten.

Ook de Godina collectie wordt uitgebreid met een prachtige minimalistische lijn van ringen, armbanden en kettingen. Deze edelstalen collectie staat bekend om de vervaardiging met technisch keramiek, maar ditmaal op een nog specialistischer wijze verwerkt in fijne balletjes van 4 mm. Een stijlvolle collectie met eindeloze mix & match mogelijkheden. Beide collecties zijn gemaakt van high polished edelstaal en de speciale PVD coating is maar liefst >6 micron dik. Mooie sieraden die staan voor een jarenlang mooi blijvend touch of gold.

We inspireren u graag met onze nieuwste collecties tijdens de aankomende Jewels & Watches Retailbeurs bij standnummer X1.RN52. U herkent ons uiteraard aan onze “touch of gold”.

Over My Bendel

My Bendel is een Nederlands sieradenmerk dat voor iedere stijl, gelegenheid en maat een perfect sieraad heeft. Alle sieraden worden met veel liefde en zorg met de hand gemaakt. Er wordt gebruikgemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, zoals edelstaal en keramiek. Met de unieke ontwerpen en mooie materialen wil My Bendel elke vrouw een gevoel van vrouwelijkheid, zelfverzekerdheid en trots geven wanneer zij een My Bendel sieraad draagt

Meer informatie

https://www.mybendel.com/

Gepubliceerd op: 05-09-2019

Reacties

Comments