A touch of gold

S!LK Jewellery lanceert vanaf september een nieuwe collectie. Meegaan met de waarde van deze tijd voor jong en oud staat centraal in de nieuwe campagne van “for playful minds”.  Experimenteren met het leven, mode en accessoires gecombineerd met individualiteit is het middelpunt. Man, vrouw, jong en oud, iedereen wordt steeds onafhankelijker, verkent meer het leven en dit komt ook terug in de vorm van stijl. S!LK Jewellery speelt daarop in!

Een nieuw item dat zeker uit het oog springt is het zilveren hangertje met goud. Dit accent is iets wat nog niet eerder in de sieraden ontwerpen te zien was. Wederom trouw aan het 925 sterling zilver, maar nu gecombineerd met 18 karaats goud dat aan de achterkant van de hanger doorloopt. Perfect om aan twee kanten te dragen en te combineren met je zilveren sieraden.

Aan de vrouw is bij het ontwerpen van de nieuwe sieraden deze keer iets meer gedacht. Zo is er een range aan dunne subtielere gevlochten armbanden met een kleine karabijn haak. Daarnaast heeft de ring met vissengraat structuur een ingelegde parelmoer schelp. Geeft net een extra sparkling touch bij het combineren van meerdere sieraden.

In de zilveren gevlochten hanger zit een waardevol detail verstopt. De hanger is hol van binnen en dient eigenlijk als as hangertje. Zo draag je op een moderne manier een herinnering met je mee van een overleden dierbare. Aan de achterkant is er nog ruimte om een tekst te graveren. Een liefdevol cadeau voor tijdens de feestdagen.

De nieuwe collectie is vanaf september verkrijgbaar.

Standnummer Out of the Box: E047.

Meer informatie

www.silkjewellery.nl

Gepubliceerd op: 14-09-2018

Reacties

Comments