Adidas wordt toegevoegd aan portfolio Bold Labels

Bold Labels kondigt trots aan dat Adidas Originals Watches is toegevoegd aan het portfolio. Adidas is sterk aanwezig in de everyday streetwear van tegenwoordig. Adidas combineert stijl en sport in de trendy horloges.

Archive_M1
De Archive_M1 is geïnspireerd op het rijke erfgoed van Adidas uit de jaren ’70. Een digitale klok was destijds nog eenvoudig. Het is een tegengeluid op de gadgetrijke smartwatches van tegenwoordig, die de drager overspoelt met informatie. De Archive_M1 biedt een moderne en progressieve interpretatie van een uurwerk dat vertrouwd en toch nieuw aanvoelt.

Process_SP1

De Process_SP1 maakt gebruik van onverwachte materialen om een verzameling van heldere kleuren te creëren die in lijn zijn met het DNA van Adidas. Met een klassiek ontwerp dat wordt verbeterd door tastbare details, biedt de Process_SP1 een vooruitziende houding die nog steeds geworteld is voor dagelijks gebruik.

Process_M1

Met een cleane en ingetogen benadering geeft de Process_M1 een mooi overzicht van de horloges door de ogen van Adidas. De evoluerende klassieke vormen van de Process_M1 weerspiegelen de kenmerkende elementen van Adidas. Het horloge is hierdoor extra aantrekkelijk, maar het blijft een alledaags item.

Meer informatie

www.bold-labels.com

Gepubliceerd op: 17-05-2018

Reacties

Comments