Het aftellen voor de Intergem 2018 is begonnen

Van 28 september tot 1 oktober wordt de vakbeurs Intergem dé internationale ontmoetingsplaats voor de edelsteengemeenschap. De circa 120 exposanten verwachten meer dan 3000 bezoekers.

“Intergem is een mooie weerspiegeling van de industrie. Nergens anders kan zo’n unieke dichtheid van aanbod op de wereldmarkt worden gevonden,” aldus de directeur van de vakbeurs Kai-Uwe Hille. “Hier kunnen vakbezoekers op het ideale moment inkopen doen, namelijk vóór de start van de kerstperiode. Vrijwel alle aanbieders binnen het edelstenensegment zijn van de partij op deze beurs. Dit maakt Intergem elk jaar tot het belangrijkste boegbeeld van de branche zowel binnen als buiten de grenzen van de regio.”

Als het gaat om edelstenen van hoge kwaliteit en het verbeteren van innovaties, is en blijft Idar-Oberstein een wereldwijd belangrijk centrum van de traditionele industrie. Kai-Uwe Hille: “Intergem is de belangrijkste imagodrager van de industrie. Hier kunnen bezoekers alles op één plaats vinden tijdens de vier beursdagen.” Ondanks de diversiteit van het aanbod, blijft de beurs beheersbaar en kan er efficiënt worden ingekocht.

“Ondanks de professionaliteit van het aanbod, de internationaliteit van exposanten en bezoekers, onderscheidt Intergem zich door de informele sfeer”, zegt Kai-Uwe Hille. “Hier kunnen sieradenmakers met hun slijpwinkels over hun speciale wensen en ideeën praten en individuele oplossingen vinden.”

Meer informatie

www.intergem.de

Gepubliceerd op: 13-09-2018

Reacties

Comments