Ambachtelijke sieraden van International Diamant Nederland

Sinds 1979 is International Diamant Nederland een modern atelier voor de vervaardiging van exclusieve sieraden. De sieraden worden gemaakt door een team van ambachtelijke, vakbekwame goudsmeden en verkocht door vooraanstaande juweliers.

International Diamant Nederland is een klein familiebedrijf. Met een totaal van elf werknemers ontwerpen en maken zij zelf hun sieraden van de eigen merken Eclat, International Diamant, Sueno en Tétino.

Eclat
Het merk Eclat is de trots van het bedrijf. Het woord ‘eclat’ betekent fonkeling. En dat is ook wat Eclat doet met haar schitterende sieraden. De ontwerpen van Eclat zijn tijdloze klassiekers. Sommige ontwerpen gaan al 25 jaar mee. De collectie is een solide en goede basis voor een juwelier.

De Swinging Diamonds van Eclat.

Sueno
De sieraden van het merk Sueno zijn zilver en bevatten zirkonia accenten. Deze sieraden zijn vooral bedoeld voor de jongere doelgroep. Bovendien zijn de sieraden van Sueno, zoals we gewend zijn van het bedrijf, van hoge kwaliteit en zijn de modellen tijdloos.

Service voor de juweliers

International Diamant Nederland hecht veel waarde aan de wensen van de juweliers. Service staat dan ook hoog in het vaandel. Geen vraag is te gek en “het woordje ‘nee’, kennen we niet”, aldus Paul Bonnier.

Bij International Diamant is sieraden maken een zeer gewaardeerde ambacht. Een team van goudsmeden kijkt graag samen met de klant naar de wensen en maken zo een persoonlijk sieraad.

Meer informatie

www.intdiamant.nl

Gepubliceerd op: 02-10-2017

Reacties

Comments