Ben jij klaar voor de zomer?

Orfac en Bold Labels hebben weer prachtige items toegevoegd aan de collecties van Les Georgettes en Paul Hewitt.

Les Georgettes – Ben jij ook klaar voor de zomer?

Met een vrolijke toon betreedt Les Georgettes het voorjaar van 2018. De nieuwe designs en prachtige kleuren zorgen voor een heerlijke zomer. Nieuw deze zomer zijn onder andere de lederen inlays in de kleuren Mermaid Blue en Patent Nude voor de armbanden. Voor de ringen zijn onder andere de inlays Pine en Translucent Purple nieuw. Bovendien zijn de succesvolle Giraffe en Perroquet designs nu ook verkrijgbaar voor de armbanden en ringen van de Précieuses collectie met zirkonia. Daarnaast zijn vanaf april alle drie de designs verkrijgbaar in 8 mm brede armbanden.

Bandeau

De ‘Bandeau’ is een nieuw design van 14 mm breed. Een tijdloze massieve open spang die altijd en overal bij past!

Zomerse designs en kleuren

Eén van de top designs van Les Georgettes is nu ook in de Les Précieuses collectie opgenomen; de Perroquet.

Zirkonia Giraffe

Ook de Giraffe is als design succesvol. Hier te zien als ring in de uitvoering met zirkonia. Deze ringen zijn in vier maten te verkrijgen.

8 mm

De drie designs voor de 8 mm brede armbanden zijn Giraffe design,  Ruban design en Ibiza design. Allemaal even prachtig!

Paul Hewitt – Get anchored to things you love

Het Paul Hewitt verhaal is zeer indrukwekkend. Het merk, met het anker als houvast, groeit enorm op social media. Hier kunnen de dealers van profiteren! Het merk doet wat tegenwoordig nodig is: investeren in herkenning bij de consument. Als u de nieuwe collecties bekijkt, zult u zien dat de verschillende productgroepen van Paul Hewitt ook in uw winkel passen.

Miss Ocean Line

Elegant, sensueel en trendy. De kleinste kastmaat van de Paul Hewitt vloot past perfect bij de vrouw die zich thuis voelt in de stad of lekker aan zee.

Phrep Lite

De Phrep Lite is speciaal ontworpen om naast het Paul Hewitt horloge te dragen. Uniek, minimalistisch en perfect in te passen in de bestaande succesvolle Phrep collectie.

Jewellery

Wegens enthousiaste reacties is de jewellery collectie uitgebreid. Er is nu een prachtige lijn van ringen, oorbellen en armbanden. Ze sluiten naadloos aan bij de horloges en Phreps.

Meer informatie

www.orfac.nl
www.bold-labels.com

Gepubliceerd op: 28-03-2018

Reacties

Comments