Jeweline showt de mooiste hybrids van Fossil Group: Fossil Q

Benieuwd naar dé hybrid smartwatches van 2017? Jeweline showt de mooiste hybrids van Fossil Group. Lees meer over de Fossil Q Hybrid Smartwatch en de Q Neely.

Fossil Q Accomplice hybrid smartwatch

“Looks like a watch, acts like a smartwatch”

Merkwaardig bescheiden: het is meer dan je op het eerste oog zou zeggen. De Q Accomplice Hybrid smartwatch ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie klok gebeurt er meer. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt.

Deze Hybrid smartwatch werkt op telefoons met Android 4.4+ & iOS 8.2+. Je kunt niet alleen aangeven welke notificaties je wilt ontvangen, maar tevens van wie je deze wilt ontvangen. Geef je meest waardevolle contacten hun eigen kleur, wanneer ze jou contacten voel je een zachte trillingen en zie je de kleur verschijnen op rechts, links of beide LED-lampjes aan weerszijden van het horloge. Naast het personaliseren van je notificaties, kun je tevens de band van deze hybrid smartwatch verwisselen. Zo past de Fossil Q Accomplice altijd bij elke gelegenheid. De batterij van deze Fossil Q Accomplice gaat ongeveer 4 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Deze wordt standaard in het horloge meegeleverd. De Fossil Q Accomplice heeft een waterdichtheid van 3 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 50 meter.

Fossil Q Neely

Merkwaardig bescheiden: het is meer dan je op het eerste oog zou zeggen. De Q Neely Hybrid smartwatch ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie klok gebeurt er meer. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Deze Hybrid smartwatch werkt op telefoons met Android OS 5.0+ en iPhone 5/iOS 9.0+. Je kunt niet alleen aangeven welke notificaties je wilt ontvangen, maar tevens van wie je deze wilt ontvangen. Geef je meest waardevolle contacten hun eigen notificatie. Bij een nieuw bericht voel je zachte trillingen, zie je de type notificatie en draaien de wijzers naar de door jou ingestelde positie. Naast het personaliseren van je notificaties, kun je tevens de band van deze hybrid smartwatch verwisselen. Zo past de Q Neely altijd bij elke gelegenheid. De batterij van deze Fossil Q Neely gaat ongeveer 4-6 maanden mee, afhankelijk van het gebruik. Deze wordt standaard in het horloge meegeleverd. De Fossil Q Neely heeft een waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat het horloge water resistent is tot 50 meter.

Meer informatie

www.fossilgroup.com

Gepubliceerd op: 31-12-2017

Reacties

Comments