Bigli viert 20 jaar met Limited Edition collectie: “Bright Eyes”

 

Het Belgische juwelenmerk Bigli viert dit jaar z’n 20ste verjaardag in het vak, en dat willen Laurence en Thierry, de bezielers achter BIGLI, vieren met een very limited edition van uitzonderlijke ringen waarin een persoonlijke tekst kan gegraveerd worden.

Drie versies

De ‘Bright Eyes’ zijn verkrijgbaar in stijlvol diep zwart (onyx), schitterend helder wit (cogolon) en prachtig zacht groen (jade). Van elk kleur zullen er twintig genummerde exemplaren uitgebracht worden. Net zoals bij de andere collecties van Bigli werden ook voor deze ringen zowel edelstenen als 18 karaats goud van uitzonderlijke kwaliteit gebruikt. De zacht welvende, onregelmatig geslepen vorm van de zuivere edelstenen is een staaltje van subliem vakmanschap.

Dubbele verjaardag

Elke collectie die Laurence en Thierry van Bigli tot nu toe uitbrachten, vertelt iets over hun eigen leven. Ook nu. Laurence: “Het idee is ontstaan vanuit het verlangen om niet alleen de 20ste verjaardag van Bigli te vieren, maar ook mijn eigen 50ste. De ringen zijn een weerspiegeling geworden van mijn ‘state of mind’, op dit moment in mijn leven. Hun vorm is méér dan het resultaat van een esthetische zoektocht. In hun onregelmatigheid geven ze exact weer hoe boeiend de flow van het leven kan zijn. Het zijn bovendien ‘big rocks’, opvallende statement- ringen die symboliseren dat je als vrouw tegelijk krachtig en toch gevoelig in het leven kan staan. Dat de wijsheid die je verworven hebt je zoveel positieve energie kan geven. Dat je weet dat je niet perfect bent, maar dat er zoveel is dat het leven gewoonweg fantastisch maakt. De combinatie van al die gevoelens samen kan je vaak zien in de speciale schittering die vrouwen van vijftig in de ogen hebben. Vol vuur, vol uitdaging, maar tegelijk ook zo mooi en fragiel. Daarom: Bright Eyes.”

Meer informatie

www.bigli.net

Gepubliceerd op: 02-06-2017

Reacties

Comments