Bold Labels – Orfac starten met uitlevering MVMT

Rond 15 november ligt MVMT in de winkels. Eind augustus werd bekend dat MOVADO het succesvolle nieuwe merk MVMT zou overnemen en vanwege het overnameproces werden leveringen uitgesteld. De acquisitie werd begin oktober afgerond en tot die tijd konden MVMT en MOVADO weinig informatie verstrekken. 

“Het was even wachten op de eerste levering, want MOVADO is beursgenoteerd en een acquisitie als deze ligt gevoelig totdat het formeel is afgerond. Sinds begin oktober is de communicatie tussen MOVADO en Bold Labels gestart. Dat verliep zeer prettig en constructief. We hebben gezamenlijk hard gewerkt om te zorgen dat we voor de feestdagen kunnen leveren en we zijn ontzettend blij dat we dat nu kunnen bevestigen.” Aldus Ashwin Blauw van Bold Labels.

Bold Labels – Orfac lanceren MVMT dit jaar met 100 retailers. In 2019 zal er ruimte zijn voor nog zo’n 75 a 100 retailers. Naast de horloge collectie is het de verwachting dat de accessoires in de loop van 2019 ook beschikbaar gaan komen.

“MVMT heeft alles in zich om een groot merk te worden voor de juweliers. We zijn allemaal ontzettend enthousiast en hebben van onze klanten ook geweldige reacties gekregen bij de introductie van MVMT. Het is echt een fris en vernieuwend beeld. Iedereen heeft er zin in en dat geeft goede energie.”  Aldus Willem Weide van Orfac.

Meer informatie

www.orfac.nl

www.bold-labels.com

Gepubliceerd op: 08-11-2018

Reacties

Comments