Bouw tijdens INHORGENTA MUNICH 2016 aan jouw professionele carriére


INHORGENTA Munich 2016 biedt de ideale kans om een professionele carrière te starten door middel van een Carrière dag op maandag 15 februari. Door deze dag verandert de jewelry and watches vakbeurs in de perfecte plek voor de uitwisseling van vacatures.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van vakbeurzen zullen deskundigen uit het bedrijfsleven jonge talenten met potentie begeleiden voor een succesvolle toetreding tot het professionele bedrijfsleven.

Trouwringen
Ook biedt INHORGENTA dit jaar een exclusieve wereld van trouwringen in de nieuw vormgegeven Fine Jewelry Hall B1. Verschillende bekende merken als Fischer Trauringe, August Gerstner, Kühnel Trauringe & Schmuck, Rauschmayer, Johann Kaiser, Max Kemper evenals Wörner en Steidinger Ringe zullen hun nieuwe juwelen creaties laten zien voor de mooiste dag van iemands leven.

Innovatie
Uiteraard speelt de digitale revolutie, de verandering in klanten gedrag en social media trends ook een grote rol voor de INHORGENTA beurs. Dit zijn stuk voor stuk grote uitdagingen voor de sieraden en horloge-industrie. Het Seminar Programma van INHORGENTA Munich 2016 geeft verschillende reacties en oplossingen op deze uitdagingen. Bezoekers mogen dan ook van 12 tot 15 februari 2016 een actueel en innovatief programma verwachten in de “Contemporary Design & Vision” hal C2. Ook heeft INHORGENTA een vernieuwd hallen concept.

INHORGENTA Munich 2016 vindt plaats van 12-15 februari 2016, in Messe München.

Voor meer informatie, ga naar www.inhorgenta.com

Gepubliceerd op: 20-01-2016

Reacties

Comments