BREAKING: Bold Labels draagt merken per 1 augustus over aan Venson Amsterdam B.V.

Bold Labels maakte vandaag bekend dat er belangrijke ontwikkelingen spelen met betrekking tot de verkoop van haar merken. De directie van Bold Labels heeft besloten de huidige activiteiten over te dragen en een andere weg in te slaan.

Per 1 augustus 2019 neemt Venson Amsterdam B.V. de distributierechten van de merken MVMT, Paul Hewitt en I AM en de agentschappen van de merken Rebel & Rose en MAM over van Bold Labels B.V. Venson Amsterdam is als professionele distributeur van diverse fashionable brands een welbekende partner op de Nederlandse horloge- en sieradenmarkt en de merken zullen dan ook in uitstekende handen zijn. Vanaf 1 augustus is Venson Amsterdam klaar om u te bedienen.

Overige merken 

Bold Labels is per 1 augustus niet langer de partner van Daniel Wellington, Les Georgettes en Violet Hamden, en per 31 oktober stopt de samenwerking met Nixon en Adidas. Deze merken zullen dan met hun eigen organisatie de distributie ter hand nemen. Het eigen merk RENARD wordt per 29 juli overgenomen door Favorite Brands BV, tevens eigenaar van de merken Violet Hamden, Sem Lewis en Isabel Bernard.

Bestellingen en facturatie tot 1 augustus

Tot 31 juli kunt u op de gebruikelijke wijze uw bestellingen bij Bold Labels plaatsen en deze worden uitgeleverd zoals u van hen gewend bent. De facturen die u van Bold Labels B.V. heeft of nog zult ontvangen, kunt u op de normale wijze voldoen op het bankrekeningnummer van Bold Labels B.V.

ORFAC

Orfac is sinds jaren de exclusieve partner van Bold Labels voor de verkoop aan de juweliers. Willem Weide zal per 1 augustus 2019 in dienst treden bij Venson Amsterdam en daar zijn werk voortzetten. Sonja den Hartog en Joost Oosterwijk zullen elders hun carrière voortzetten.

Bold Labels benadrukt jarenlang met groot plezier met haar partners te hebben samengewerkt en dankbaar te zijn voor alle zakelijke en persoonlijke contacten. Een tot ziens voor nu, hopelijk geen vaarwel.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw account manager of een mail sturen naar office@bold-labels.com

Gepubliceerd op: 19-07-2019

Reacties

Comments