Buddha to Buddha: Embrace Life

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in Azië. Tijdens een meditatieve reis ging de oprichter op zoek naar zingeving, bezinning en de diepere betekenis en vreugde in het leven. Om er iets tastbaars van te maken, maakte hij een schets en vroeg hij een lokale zilversmid er een sieraad van te maken. De eerste Buddha to Buddha armband was een feit en zijn 4 en 5 maart te bewonderen op Out of the Box 2018.

Sindsdien staat Buddha to Buddha wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. De sieradencollectie is de belichaming van die diepere betekenis. Met aandacht ontworpen in Amsterdam, met liefde gemaakt door de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië.

Contemplate and celebrate 

Maar Buddha to Buddha is meer dan alleen sieraden. Het is een manier van leven. Eén die het leven viert, in al z’n tegenstrijdigheden. Zo verbindend en schitterend als zilver, en zo rauw en warm als leer. Solide en organisch. Buddha to Buddha is puur in alle z’n extremen. Zonder compromissen, maar met 100% passie en trots.

Buddha to Buddha viert tijdens Out of the Box de nieuwe, premium look en feel van het merk. Benieuwd naar het merk? Schrijf je dan nu in als bezoeker.

Meer informatie

www.outofthebox2018.nl

www.buddhatobuddha.com

Gepubliceerd op: 23-02-2018

Reacties

Comments