Buddha to Buddha en Davina Michelle lanceren nieuwe goud collectie

Eerder deze week gaven wij al een fotovoorproefje van het Gold Launch Event van Buddha to Buddha in het Rotterdamse restaurant Goud. Op 1 november lanceert het populaire Amsterdamse sieradenmerk namelijk een nieuwe goudcollectie in samenwerking met Davina Michelle. De Rotterdamse zangeres wordt ook het gezicht van deze nieuwe lijn. Buddha to Buddha zet met deze nieuwe collectie van luxe, gouden sieraden een volgende stap in het uitbreiden van de populaire gouden sieradenlijn. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch die het merk kenmerkt.

Een gouden duo

Beide partijen hebben aangegeven een langdurige samenwerking aan te willen gaan. Buddha to Buddha: “Wij hebben voor Davina gekozen omdat zij goed bij ons merk past. Ze is mooi en stijlvol, maar heeft ook een rauw randje.
Daar herkennen wij ons in. Daarbij is Davina al langere tijd fan van ons merk. Een samenwerking was dan ook
een logische stap.”

Buddha to Buddha 18k Gold Edition

Buddha to Buddha staat voor schoonheid, kwaliteit en tijdloos design. Na 20 jaar lang uitsluitend gewerkt te hebben met zilver, lanceerde het merk in februari 2018 haar eerste 18-karaats goudlijn. Deze compacte lijn van handgemaakte sieraden werd in eerste instantie alleen verkocht via een beperkt aantal of online verkooppunten en via de Buddha to Buddha webshop. De gouden sieraden bleken een groot succes, vandaar dat de collectie wordt uitgebreid. De al bestaande goudlijn, geïnspireerd op de Ben (de iconische zilveren Buddha to Buddha collectie), wordt nu uitgebreid met de gouden Katja en George collectie. Deze zijn ook geïnspireerd op twee iconische zilveren collecties, alleen zijn deze een stuk verfijnder en eleganter.

Katja oorbellen

George armbandBen armband

Chain ring

Natahlie ring

‘Beste zangers 2018’

In 2016 neemt Davina Michelle deel aan Idols. Niet veel later start ze haar eigen YouTube kanaal. Haar cover van ‘What About Us’ wordt gezien door wereldster P!nk en gaat vervolgens viral. In het programma ‘Beste Zangers’ (2018) zingt Davina Michelle het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Het nummer wordt een hit en blijft 11 weken op nummer 1 staan. Davina ontvangt vervolgens awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40,’ ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000,’ ‘Talent van het Jaar,’ ‘Hit van het Jaar,’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’ met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer’ en een optreden in het voorprogramma van P!nk.

Meer dan alleen sieraden

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in 1997 in Azië̈. Sindsdien staat het merk voor vakmanschap, creativiteit, bezieling en kwaliteit. Hoogwaardige sieraden gemaakt van sterling 925 zilver, leer of 18-karaats goud. Ontworpen in Amsterdam en handgemaakt door de beste edelsmeden uit Bali en Thailand.

Buddha to Buddha staat voor meer dan sieraden alleen. Het is een lifestyle die het leven omarmt, met al z’n tegenstellingen. Geen concessies. Geen compromissen. 100% passie en trots.

Prijzen

De verkoopprijzen variëren:
van € 440,- tot € 990,- voor set oorbellen Van € 550,- tot € 1.290,- voor een ring
van € 2.650,- tot € 4.150,- voor een armband € 1.650,- collier
Prijs verschilt per maat.

Verkrijgbaarheid

Vanaf 1 november is de collectie exclusief verkrijgbaar via webshop en geselecteerde verkooppunten.

Meer weten?

www.buddhatobuddha.com

 

 

Gepubliceerd op: 06-09-2019

Reacties

Comments