Calvin Klein jewelry: modern, gedurfd en elegant

De nieuwe Calvin Klein sieraden collectie is een ultramoderne ode aan vrouwelijkheid. De collectie heeft een stoere maar toch elegante uitstraling. Dit komt door het gebruik van opvallende geometrische vormen in de Origami en Wavy collecties. Ook opvallend is het gebruik van Swarovski-parels in de Outline collectie.

Origami

Geometrisch en modern. Origami, een speelse sieradenset die de oude papiervouwkunst omtovert in de moderne kunst van hoeken, is gemaakt van messing. De open armbanden, ringen en oorbellen in twee maten, bekleed met glanzend rodium of glanzend champagnegoud, drukken een eigentijds vertrouwen van de drager uit.

Outline

Symmetrisch en geraffineerd. Outline is essentieel en elegant, weerspiegelt de absolute balans tussen twee eenvoudige lijnen en creëert zo een pure en indrukwekkende vorm. Deze verbijsterende sieradenset bestaat uit een halsketting, een open armband, een ring en creoolse oorbellen. De set is verkrijgbaar in roestvrijstaal en champagnegoud PVD met witte Swarovski-kristallen die een kleine twinkeling toevoegen aan iedere outfit.

Statement

Sterk en vrouwelijk. Oogverblindende sieraden met een vrijmoedig modern kettingthema die duidelijk een schijnbaar onoverwinnelijke kracht neerzetten. De souplesse van de herhaalde drieweg schakels zorgt voor een compact sieraad dat aangenaam draagt. Voor mensen die elegantie aan hun krachtige stijl willen toevoegen, vormen de gedurfde messing versies van de halsketting, de armband en de oorbellen, bekleed met glanzend champagnegoud, de perfecte combinatie. Kleinere uitvoeringen van deze sieraden collecties zijn leverbaar in glanzend roestvrijstaal of glanzend champagnegoud PVD en maken op een briljante manier de uitstraling compleet met een bijpassend horloge.

 

Wavy

Minimalistisch en elegant. Deze collectie ademt een industriële sfeer uit die speelt met mechanische regelmaat door de herhaling van de halfronde metalen schakels. De roestvrijstalen of champagne gouden PVD-sieraden serie, die verfijnd is en toch stads aanvoelt, kent twee maten armbanden en twee sets bestaande uit een hanger en oorbellen. Voor wie een adembenemend accessoire zoekt, is de gedurfde met rodium beklede messing versie van de armband een voor de hand liggende keuze. De Wavy-set van Calvin Klein wordt compleet gemaakt met een horloge voor een smaakvolle minimalistische uitstraling.

Meer informatie:

www.calvinklein.nl

Gepubliceerd op: 27-08-2019

Reacties

Comments