Campagne “ESPRIT Trakteert” is van start gegaan!

Ontvang luxe Bijoux Boxen bij de Summer Watch collectie van ESPRIT. Lichtroze, vierkant en compact, de Bijoux Box van ESPRIT is een échte must-have voor alle horloge- en sieradenliefhebbers!

Bij de verkoop van een ESPRIT horloge uit de nieuwe Summer collectie, kunt u de consument deze luxe Bijoux Box cadeau geven! De Bijoux Box heeft twee etages waarin je naast je ESPRIT horloge ook ringen, armbandjes, kettingen en oorbellen kunt opbergen.

Doe mee met de campagne

Met Moederdag en de eindexamens in het vizier, is de Bijoux Box hét perfecte geschenk om bij de verkoop van een ESPRIT horloge aan uw klant mee te geven en uw doorverkoop te stimuleren. De campagne is deze week van gegaan. U ontvangt de Bijoux Box bij inkoop van de nieuwe Summer Watch collectie.

ESPRIT Summer Watches

Zachte tinten, stijlvolle designs en sprankelende details, de 14 modellen uit de nieuwe collectie laten je verlangen naar de zomer! De Summer Watches zijn in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar en de collectie is uitgebreid met mooie sets voor de zomerse outfit!

“Quality first”

De ESPRIT collectie kenmerk zicht door stijlvolle modellen van hoge kwaliteit en is zeer aantrekkelijke geprijsd. Het merk biedt elegante nieuwe stijlen aan met een casual touch die geschikt zijn voor iedere dag!

Meer informatie

Wilt u de Bijoux Box van ESPRIT ontvangen? Vraag uw account manager naar de actievoorwaarden of neem contact op met verkoop@pdagroup.nl.

www.pdagroup.nl

 

Gepubliceerd op: 16-04-2019

Reacties

Comments