Camps & Camps opent webshop

Over enkele weken is het zover! Camps & Camps opent haar nieuwe monobrand webshop. Zussen Ine en Monique Camps namen in 1995 de sieradenwinkels van hun ouders over, maar besloten in 1997 al hun aandacht te richten op het eigen merk. Nu 21 jaar later, betreden ze opnieuw de markt van de consument.

Ine en Monique: “We kregen al lang signalen dat onze fans behoefte hadden aan direct contact met het merk Camps & Camps. Als een community die een thuishonk wil hebben. In 2017 hebben we deelgenomen aan het LINDA-event en door het grote succes daar werd duidelijk dat een webshop in die behoefte zou voorzien”.

De opzet van de webshop is duidelijk en helder. Alle achtergrondinformatie over de ontwerpen en materialen is te vinden op de website. Op deze manier krijgen de bezoekers een compleet beeld van het merk Camps & Camps.

Camps & Camps is een pijler in de Europese traditie van het ontwerpen en maken van modesieraden. Kennis waar Camps & Camps samen met haar toeleveranciers trots op is en in stand houdt.

Via de webshop kunnen de Nederlandse ontwerpen hun weg vinden naar modebewuste vrouwen in heel Europa.

Meer informatie

www.campsencamps.nl

Gepubliceerd op: 23-11-2018

Reacties

Comments