CHANGE verwisselbare designer oorbellen

My Bendel speelt met haar nieuwe CHANGE oorbellen collectie in op de vraag naar mix en match. De ontwerpen zijn gebaseerd op de laatste modetrends in New York, Milaan en Parijs. Allemaal sprekende vormen en kleuren voor de moderne vrouw die er altijd goed uit wilt zien.

De met de handgemaakte CHANGE collectie bestaat uit negen verschillende houders en 40 verschillende hangers. De designer oorbellen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en rosé. Alle hangers zijn altijd in duo-tone uitgevoerd. Zoals combinaties van mat en glanzend, rosé met zirkonia, maar ook goud met zwart.

De speelse designs geven uw klanten iedere keer weer een andere look zodat zij altijd een combinatie vinden passend bij haar outfit. Ook het ophangsysteem is door My Bendel in eigen huis ontwikkeld. Verwisselen is makkelijk en mogelijk zonder dat de hangers losraken wanneer uw klant aan het dansen is. Om deze collectie volledig tot haar recht te laten komen in uw winkel heeft My Bendel een mooie withouten opberg- en presentatiebox laten maken.

De CHANGE collectie is verkrijgbaar in zilver, goud en rosé (goud) kleur. De (rosé) gouden PVD kleur coating is minimaal 5 micron dik waardoor de sieraden lang mooi blijven. Vanzelfsprekend zijn de producten hypoallergeen en nikkelvrij. Op alle sieraden geeft My Bendel 2 jaar garantie.

Iedere klant ontvangt een gratis verzamelbox bij hun eerste change order zodat zij regelmatig bij u terugkomen. Met CHANGE verwisselbare designer oorbellen laat u uw klanten stralen.

Meer informatie

Info@mybendel.com

Tel: 010-7670042

www.mybendel.com

Gepubliceerd op: 08-12-2018

Reacties

Comments