Chiara Ferragni en Bas Verdonk ontwerpen Limited Edition flessen voor Evian

Chiara Ferragni en Bas Verdonk mogen zichzelf toevoegen aan een indrukwekkend lijstje: Christian Lacroix,  Alexander Wang, Paul Smith, Jean-Paul Gaultier, Issey Miyake en Kenzo gingen haar al voor. Chiara en Bas hebben de nieuwste limited edition flessen voor het watermerk Evian ontworpen.

The Blonde Salad

Chiara Ferragni is een bekende Italiaans mode-icoon en ondernemer en startte in 2009 haar persoonlijke stijlblog, The Blonde Salad. Door sterke personal branding via social media groeide haar invloed. Ondertussen heeft ze op Instagram bijna een half miljoen volgers. Chiara is samenwerkingen aangegaan met verschillende modemerken en stond op de cover van Vogue, Vanity Fair en InStyle. Bovendien stond ze in 2015 op de lijst van Forbes met de 30 invloedrijkste mensen onder de 30. Ze is dus zonder twijfel een zeer invloedrijk persoon binnen de mode-industrie. In haar nieuwste uitdaging, het ontwerp van de flessen voor watermerk Evian, heeft Chiara het motief verwerkt waarmee zij bekendheid verwierf met haar eigen label. Ze heeft vier ontwerpen: bergen die de Franse Alpen voorstellen met sterren aan de top, een hart gekruist met een fles, een ster in het water en een druppel zuiver natuurlijk mineraalwater.

Chiara Ferragni: ”Ik vind het erg leuk om met de Evian familie dit nieuwe avontuur aan te gaan. Ik houd ervan iets te creëren dat totaal anders is dan wat ik normaal maak met mijn merk, door er nieuwe elementen aan toe te voegen”

”Evian is een speels en chic merk dat alles uit het leven wil halen. Waarden waarvoor Chiara Ferragni in onze ogen ook staat. We houden van Chiara’s frisse en speelse aanpak. Het was vanaf het begin duidelijk dat beide merken de live-youngspirit deelden,” aldus Veronique Penchienati namens Evian.

Bas Verdonk

Naast de samenwerking met Chiara Ferragni, is de Nederlandse sieredenontwerper Bas Verdonk ook gevraagd om speciaal voor de lancering in Nederland flessen te decoreren met kristallen stenen van Swarovski en diamanten. Deze Limited Edition van Bas Verdonk is op 12 december gepresenteerd in de Bijenkorf in Amsterdam.

Bekijk de video:

 Meer informatie

www.theblondesalad.com

Gepubliceerd op: 12-12-2017

Reacties

Comments