Chopard presenteert een eerste flying tourbillon

Met de nieuwe L.U.C Flying T Twin lanceert het Zwitserse horlogehuis Chopard zijn eerste uurwerk met een flying tourbillon. Het horloge is een technisch en esthetisch hoogstandje en onderscheidt zich met een elegant design: een geguillocheerde gouden wijzerplaat, perfecte verhoudingen en een ultra-dunne kast van ethisch verantwoord ‘Fairmined’ goud. Het exclusieve, roségouden L.U.C model is verkrijgbaar in een beperkte oplage van slechts 50 exemplaren en is voorzien van het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk.

In technisch opzicht is de L.U.C Flying T Twin een primeur voor Chopard en een stijlvolle uitbreiding van de L.U.C collectie. Elegantie is het belangrijkste kenmerk; met name door de uiterst verfijnde wijzerplaat in antracietgrijs. De roségouden kast heeft een diameter van 40 mm en een dikte van 7.2 mm. Het herenhorloge is voorzien van een comfortabele, zwart alligatorlederen band.

Het nieuwe L.U.C 96.24-L kaliber is slechts 3.3 mm dik en volledig in eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd. De gepatenteerde Twin-technologie van Chopard kent twee gestapelde veertonnen. De combinatie van een flying tourbillon met een chronometer-gecertificeerd, automatisch uurwerk is een toonbeeld van hoogwaardig vakmanschap. Het uurwerk heeft een gangreserve van 65 uur.

Meer informatie

www.chopard.com

Gepubliceerd op: 25-03-2019

Reacties

Comments