Contactloos betalen met ICS Visa Cards via Garmin smartwatches

Visa Card-houders van ICS kunnen voortaan contactloos betalen via een Garmin Smartwatch. VISA kaarthouders kunnen hierdoor op bijna 300.000 plaatsen in Nederland makkelijk, snel en veilig betalen met hun smartwatch. Bovendien profiteren ze van de voordelen van een creditcard, zoals een aankoopverzekering tegen verlies, diefstal en beschadiging van vrijwel alle aankopen. De ICS Mastercards waren al geschikt voor Garmin Pay. Met de toevoeging van de ICS Visa cards is het contactloos betalen met Garmin Pay mogelijk voor alle klanten met een door ICS uitgegeven creditcard.

Garmin Pay is geïntegreerd in veel van de nieuwste Garmin smartwatches, waaronder de populaire vívoactive® 3 en de vívoactive 3 Music, de fēnix® 5 Plus serie (fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus), de Forerunner® 645 en 645 Music en de D2 Delta Aviator smartwatch serie (D2™ Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX). Tevens beschikken de nieuwe exclusieve Marq watches en de nieuwste triatlon smartwatch, de Forerunner 945, over Garmin Pay.

Via de Garmin Connect™ app wordt de digitale betaalpas toegevoegd aan de portemonnee/wallet op de smartwatch.

Veiligheid

Met de Garmin Connect Mobile app op hun mobiele telefoon kunnen kaarthouders hun ICS Card toevoegen  aan de wallet op hun smartwatch. De betaaloptie wordt geactiveerd door het intoetsen van de pincode op de smartwatch. Deze betaaloptie blijft actief totdat men de smartwatch van de pols haalt (en er geen hartslag meer wordt gedetecteerd) of na het verstrijken van 24 uur.

Daarnaast is de NFC chip in de smartwatch enkel actief vlak voor de betaling en gaat weer uit zodra de betaling is afgerond.

Positieve reacties op gebruik Garmin Pay met creditcards

Garmin Pay in combinatie met een ICS Visa Card is deze week officieel geïntroduceerd. In de afgelopen weken is op kleine schaal al ervaring opgedaan. “Gebruikers zijn ontzettend positief. Contactloos betalen via een Garmin smartwatch gaat veilig, eenvoudig en snel. Daarnaast krijgen mensen ook heel leuke reacties op deze nieuwe manier van betalen.”, aldus Rossa.

Meer informatie

https://www.garmin.com/nl-NL/

Gepubliceerd op: 20-06-2019

Reacties

Comments