Contactloos betalen met Mondaine horloges

Steeds meer betalingen gebeuren contactloos. De opmars van contactloos betalen beperkt zich in de toekomst echter niet alleen tot de betaalpas en mobiele telefoon. Mondaine, bekend van het ontwerp naar de officiële Zwitserse stationsklok, en PDA Group spelen hierop in met een techniek voor contactloos betalen.

Een aantal Mondaine horloges zal worden uitgebreid met een PayChip die subtiel zal worden bevestigd binnen een speciaal ontworpen deel van de horlogeband. Ontworpen voor efficiëntie en gemak tijdens het uitvoeren van een contactloze betaling.

Pilot met ABN AMRO

ABN AMRO gaat samen met 500 geselecteerde klanten een test doen met het betalen van nieuwe wearables, waaronder ook de Mondaine horloges met PayChip™. ABN AMRO heeft in nauw overleg met PDA Group voor het merk Mondaine gekozen. Mondaine staat bekend als betrouwbaar én innovatief. Indien de pilot succesvol is, dan zal de PDA Group de horloges met PayChip™ op de Nederlandse markt distribueren.

De nauwe samenwerking met ABN AMRO, Mastercard en DIGISEQ zorgt ervoor dat het product aan alle eisen voor betrouwbare en veilige betalingen voldoet. Door het combineren van vakmanschap, functionaliteit en eenvoud met technologie heeft Mondaine er echter voor gezorgd dat ze trouw is gebleven aan haar iconische Zwitserse roots.

Meer informatie

www.pdagroup.nl

Gepubliceerd op: 09-02-2018

Reacties

Comments