Coscia bestaat 100 jaar!

Begonnen in 1919, dankzij het zakelijk inzicht van de familie, heeft Coscia zijn langdurig succes bereikt door het importeren en commercialiseren van de beste kwaliteit Parels uit Australië, Tahiti en Japan. Dit jaar bestaat het bedrijf 100 jaar en dat gaan ze vieren.

Gedurende de laatste dertig jaar vertegenwoordigd door Giancarlo Coscia, de derde generatie, heeft het familiebedrijf wereldwijd haar positie geconsolideerd en uitgebreid. Zo was men in staat om het Italiaanse vakmanschap te verheffen en de klassieke parels opnieuw vorm te geven. Sieraden met nieuwe ideeën en moderne interpretaties waren het gevolg.

De selectie van hoogwaardige parels, samen met een herkenbare identiteit en exclusieve ontwerpen zijn de belangrijkste kenmerken die de stijl van Coscia Pearls Jewellery wereldwijd herkenbaar maken. Het bedrijf heeft een breed en gevarieerd assortiment, geschikt om te voldoen aan de behoeften van iedere klant.

Nu staat inmiddels de vierde generatie aan het roer en bestaat het bedrijf een eeuw! Dit al tijdens VincenzaOro uitgebreid gevierd worden, dus kom zeker even langs de stand van Coscia.

Meer informatie

www.coscia.it

Gepubliceerd op: 16-08-2019

Reacties

Comments