Couleurs de Géraldine maakt dit seizoen haar lang verwachte debuut


Na jarenlang met een Franse eigenzinnigheid te hebben gewerkt aan de ontwikkeling van haar juwelenmerk ‘Couleurs de Géraldine’, presenteert founder en designer Géraldine van Amerom haar Spring/Summer 2016 collectie.

De Spring/Summer 2016 collectie van Géraldine bestaat uit exclusieve juwelen met de gedachte de wereld te verwonderen. Het design van de juwelen is van hoog niveau. Ieder ontwerp uit de collectie is namelijk een waar kunstwerk. In de juwelen wordt gebruik gemaakt van de meest kostbaren materialen als goud, parels en edelstenen. Dit resulteert in een luxueuze collectie van 18 karaat rosé-, geel en witgouden oorbellen en colliers. Alle juwelen uit de collectie zijn handgemaakt in het hart van Italië. De juwelen van Géraldine zijn hierdoor niet alleen uniek maar ook een emotioneel en waardevol bezit.

Géraldine heeft haar collectie gebaseerd op vier verschillende stijlen. “Deze subcollecties belichamen vrouwelijkheid. Ik geloof dat iedere vrouw zich wel in een of zelfs meer stijlen herkent. Het magische moment van de ontdekking. Dit ben ik!”

Primo Amore
Primo Amore is een subcollectie met een romantische, weelderige maar vooral sierlijke uitstraling. De aandacht wordt direct getrokken door het hart van het sieraad; een prachtige roos, met hand gegraveerd uit turquoise, koraal, NuVory™ of ebbenhout, evenals de omliggende druppelvorm. Je eerste liefde vergeet je nooit, zo ook de sieraden uit deze subcollectie niet.

In Vogue
In Vogue is een verleidelijke, pikante maar vooral stoere subcollectie. De juwelen uit deze subcollectie zijn geïnspireerd op de vorm van ijspegels waarbij ‘less can be more’ de boventoon voert. In de juwelen is edelmetaal gecombineerd met een edelsteen, zoals onyx of jade. Dit geeft een simpel, maar fascinerend en modern design.

Simply Chic
De juwelen uit de Simply Chic™ subcollectie zijn stijlvol en charmant. Deze juwelen zijn letterlijk de pareltjes binnen de collectie. Wonderschone creaties waarbij parels en parelmoer de hoofdrol spelen. De juwelen zijn zowel verkrijgbaar in witte of zwarte kleurschakeringenen in een setting van 18 karaat goud, rosé of wit goud.

Wings
Handgemaakte juwelen met een sprookjesachtige stijl. De handgemaakte mini-sculpturen van vogeltjes en uiltjes van NuVory™, hout of been, zitten op een delicate gouden roede. Deze eye-catchers zijn volgens Géraldine een eerbetoon aan haar moeder. Deze hele subcollectie heeft een Feeëriek en fantasierijk, maar vooral speelse en vrolijke uitstraling.

Meer informatie:

www.cdgstyle.com

Gepubliceerd op: 14-01-2016

Reacties

Comments