Culet Jewellery keert terug naar Retailbeurs

Wellicht heeft u ze al voorbij zien komen; Culet Jewellery, een nieuw fris merk van eigen bodem. Afgelopen voorjaarsbeurs introduceerden zij zichzelf alvast vóór hun lancering. Na een succesvolle start zullen zij op de najaarsbeurs opnieuw aanwezig zijn om u kennis te laten maken met deze mooie sieraden.

De oprichters van Culet Jewellery zijn geen onbekenden in het vak; Kim en Nikki zijn de twee dochters van Anita Pas (Pas Diamonds) en al enige tijd werkzaam bij dit familiebedrijf. De liefde en passie voor gouden en diamanten sieraden is hen met de paplepel ingegoten. Naast deze passie voor juwelen, is Culet ontstaan omdat zij opmerkten dat er voor een jong breed publiek – dat tegenwoordig veel belang hecht aan merken-  een gebrek was aan stijlvolle échte en trendy diamanten sieraden.

Inmiddels heeft Culet Jewellery zo’n 9 verkooppunten in Nederland, plus meerdere die binnenkort bevestigd worden. Het merk probeert zo veel mogelijk verkooppunten te verspreiden over het land om exclusiviteit te behouden.

Gepubliceerd op: 06-09-2019

Reacties

Comments