Customize sieraden set van Sparkling Jewels

Sieraden zijn in de decembermaanden geliefde cadeaus, zowel voor jong als oud. Voor degenen die deze kerst echt iets bijzonders en persoonlijks willen geven, heeft Sparkling Jewels zeven mooie cadeausets geselecteerd met natuurlijke edelstenen.

Dit seizoen is er geen trend zo populair als die van kleurrijke edelstenen verwerkt in sieraden. Sparkling Jewels maakt zich uniek en bijzonder doordat de consument haar eigen sieraden set kan samenstellen, van oorbellen tot armbanden en kettingen, alle facetten zijn verwisselbaar. De twaalf seizoensgebonden kleurstenen komen terug in elke sub-collectie. Consumenten kunnen op deze manier een hele persoonlijke touch geven aan de door hun uitgekozen sieraden set. Vanuit de basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Van statement oorbellen tot een ketting set met een Swarovski CZ gezette pendant.

Sparkling Jewels helpt de consument tijdens de decembermaand bij het vinden van het perfecte sieraad om te geven en krijgen. Het sieradenlabel heeft daarvoor een Holiday Gift Guide samengesteld waarin op basis van de edelsteen-tinten en de kleuren zilver, goud en rosé goud de mooiste pre-selected sets zijn geselecteerd.

Om van Sparkling Jewels een ultiem cadeau te maken voor de feestdagen, is aan alles gedacht. Zo zijn er prachtige verpakkingen ontworpen met speciale kersttasjes en zijn er high end marketing en POS materialen beschikbaar voor on- en offline uitingen bij dealers. Van trend tot klassiek, kleurrijk of minimalistisch, de collectie van Sparkling Jewels zal een toevoeging aan uw assortiment zijn. Elk item wordt ontworpen vanuit passie en zorgt ervoor dat elk sieraad voldoet aan een hoogwaardige kwaliteitseis.

 

 Meer informatie

www.sparkling-jewels.com

Gepubliceerd op: 20-12-2018

Reacties

Comments