Deense inspiratie op de Out of the Box met D-Sign

Op 4 en 5 maart vond in de Werkspoorkathedraal te Utrecht weer de Out of the Box plaats; de nieuwste vakbeurs voor de juwelier, fashion- en conceptstore! Net als de eerste en tweede editie vonden weer veel bezoekers hun weg naar deze verfrissende en jonge vakbeurs. Het is een inspirerend event, met veel bekende én onbekende merken. D-Sign presenteerde tijdens de Out of the Box de Deense merken Rabinovich, Spirit Icons en Trollbeads.

Al bij de ingang van de beurs werden de bezoekers warm ontvangen door enkele dames van D-sign Denemarken. Iedere bezoeker mocht een lootje trekken, om deze vervolgens in te leveren bij de stand van D-sign. Altijd prijs! Een leuk principe, waarbij de bezoeker kans maakte op een Spirit Icons sieraad. Iedereen die zijn lootje inleverde, ontving in ieder geval een typisch Deense lekkernij. Op de stand van D-Sign werden de sieraden van Rabinovich, Spirit Icons en het welbekende Trollbeads.

Rabinovich

Het ontwerpers van Rabinovich maken al meer dan 25 jaar prachtige zilveren en gouden sieraden. De combinatie tussen zilver, goud en parels is vaak terug te vinden in de collecties van Rabinovich.

Spirit Icons

In 2017 presenteerde D-Sign voor het eerst Spirit Icons op een Nederlandse beurs, dat was ook op Out of the Box. Daar maakte het merk een verpletterende indruk op de bezoekers. Sindsdien is het merk alleen nog maar meer gaan groeien.

Trollbeads

Al meer dan 40 jaar is het Deense merk Trollbeads een grote bekende voor juweliers. Op de beurs werd het merk op een vernieuwende wijze gepresenteerd, namelijk als shop-in-shop. Deze diende ter inspiratie voor de juweliers. Zo zou een bestaande klant ook zijn zaak kunnen inrichten.

Bekijk hieronder de foto’s van de stand van D-Sign op de Out of the Box.

Meer informatie

www.dsigndenemarken.nl

Gepubliceerd op: 26-03-2018

Reacties

Comments