Diamant is voor altijd

Vanaf begin november brengt Eclat groeibriljant weer in de spotlights. Eclat groeibriljant bestaat al 40 jaar en is zeer bekend bij Eclat dealers. Groeibriljant is een waardevolle investering. Met groeibriljant koopt de klant een sieraad die zij binnen een aantal jaren kan laten ‘groeien’. Door te groeien wordt het oude sieraad ingeruild en krijgt de klant de actuele catalogusprijs voor dit sieraad terug. Door minimaal met 50% te groeien kan zij een sieraad kopen met een grotere diamant.

Dit najaar is Eclat uitgekomen met nieuw advertentiemateriaal voor groeibriljant. Dit bestaat uit een standaard voor op de toonbank van de juwelier met daarin een foldertje. Zo kan er door de klanten die in de winkel komen een foldertje meegenomen worden. In dit foldertje staat vermeld hoe groeibriljant werkt, wat de voorwaarden zijn en welke sieraden groeibriljant zijn. Eclat heeft wel 9 verschillende groeibriljant sets waar de klant uit kan kiezen. Medio 2019 zullen hier nog twee sets aan toegevoegd worden.

Ook is er een display, speciaal voor groeibriljant sieraden, die u kunt gebruiken in de winkel om al deze sieraden mooi bij elkaar te etaleren en onder de aandacht te brengen.

 

Meer informatie

www.eclat.nl

Gepubliceerd op: 08-11-2018

Reacties

Comments