Pas Diamonds: terug op Jewels & Watches

Met hun vele prachtige eyecatchers was pas diamonds ruim 25 jaar een icoon op Jewels & Watches. Nu, na het nieuwe concept van deze beurs, zijn ze weer teruggekeerd op Trade Mart. Naast het Amsterdamse familiebedrijf staat ook het juwelenmerk Monzario op de Utrechtse beurs. “Samen met Monzario hebben we deze stap gemaakt naar de vernieuwde Jewels & Watches. Dit is een goede beurs voor juweliers en het is fantastisch om hiervan onderdeel uit te maken”. Jeweline sprak met Anita en haar dochter Nikki de Jong.

Trends spelen een grote rol in de vaste collectie van Pas Diamonds en dat is straks terug te zien in de fraaie collectie op Jewels & Watches. Deze bestaat uit ringen, colliers, chokers en slavenarmbanden. Volgens Anita mag geelgoud weer en worden de ontwerpen stoerder. Dit robuuste komt ook naar voren in het assortiment. “Ons komende jaarstuk bijvoorbeeld, is een prachtig juweel met een vollere en zwaardere afwerking. Het zetwerk is schitterend en het sieraad is comfort fit afgewerkt. Het geheel wordt in een luxe juwelendoos geleverd en is een perfect cadeau voor de feestdagen”.

Trade Mart Utrecht, 1e etage stand C.300

Je las zojuist een preview van een artikel uit de nieuwste Jeweline. Wil jij graag de rest van het magazine lezen? Lees het online magazine en klik hier!

Meer informatie

www.pasdiamonds.com

 

Gepubliceerd op: 04-09-2018

Reacties

Comments