Domino fournituren nu bij Drijfhout

Recent heeft de moedermaatschappij van Drijfhout, het Duitse Heimerle+Meule, weer een belangrijke overname gedaan in de edelmetaalindustrie. Het Engelse bedrijf Weston Beamor in Birmingham werd aangekocht.

Dit moderne bedrijf voert meerdere merken waaronder Domino. Bij veel Nederlandse edelsmeden en juweliers bekend van de hoogwaardige fournituren. De catalogus is een gewild boekwerk. Door het afbeelden van zetkasten en chatons op ware grootte is  het zeer eenvoudig om het juiste halfproduct bij de te zetten stenen te kiezen. De fournituren zijn in bijna elke goudlegering te leveren.

De gehele Domino collectie uit het Handbook is vanaf nu bij Drijfhout verkrijgbaar. Omdat zowel Weston Beamor als  Drijfhout deel uitmaken van dezelfde groep  zal Drijfhout het enige adres in Nederland zijn wat de Dominoproducten rechtstreeks vanaf de fabriek kan leveren. De superhandige fourniturencatalogus is te bestellen bij Drijfhout.

Domino Jewellery

De collectie Domino sieraden en ringmonturen wordt in Nederland al enige tijd vertegenwoordigd door de firma Tree of Luxury van Jacques Bäumer. Deze collectie bestaat uit een ruime keuze in hoogwaardige ringmonturen. Deze worden zowel gezet, met diamanten of kleurstenen,  als ongezet geleverd.

De monturen zijn te leveren in 14k en 18k goudlegeringen en platinum. Drijfhout en Tree of Luxury gaan samenwerken en elkaars kennis en klantenkring gebruiken om het merk Domino nog ruimer in de markt te zetten. De Domino monturencollectie zal begin September op de Najaarsbeurs in Utrecht te zien zijn.

Meer informatie

www.shop.drijfhoutnl.com

Gepubliceerd op: 25-07-2018

Reacties

Comments