Dos por Dos: klassiek met een Twist

In de kettingen van sieradenmerk Dos por Dos zie je een variatie van materialen, vormen en kleurstellingen terug. De hangers zijn verwisselbaar. Deze kun je losklikken en op een andere plaats op de ketting bevestigen waardoor het accent telkens op andere onderdelen ligt. Je kunt er ook een andere hanger aan hangen; groot of klein of zelfs een oorbelhanger. De Dos Eclectica lijn staat voor ‘klassiek met een twist’.

Schakelkettingen van alleen buffelhoorn zijn heel mooi, maar een tikkeltje saai. Daarom worden ze opgeknipt en verwerkt als details in de kettingen in combinatie met andere materialen. Voor de kettingen van Dos por Dos worden een aantal schakels, bloemetjes, ornamenten of zelfs oorbelhangers gebruikt.

De kettingen zijn goed te combineren met de Dos Delicado lijn; fijne kettinkjes 14k verguld stainless steel of zilver stainless steel. Kenmerkend in deze collectie is de ketting met ring en staafje, heel delicaat. Kies je liever voor iets uitdagends? Ga dan voor de ketting met grote vlinderhanger of het ‘serenity-symbool’!

Bij alle kettingen zijn bijpassende armbanden van halfedelstenen en zoetwaterparels verkrijgbaar. Ook de cuff armbanden van buffelhoorn uit de Dos Natural lijn zijn heel mooi te combineren met de kettingen.

Dos Natural

Hieronder een schakelketting en ovale oorhanger, gemaakt van mat zwart buffelhoorn. De oorbelhanger is ook aan een ketting te bevestigen.

Dos Delicado

Hieronder twee fijne fijne kettingen in verguld stainless steel.

Dos Natural

Hieronder twee cuff armbanden, gemaakt van buffelhoorn en met een uitgesneden roos.

Meer informatie

www.dospordos.com

Gepubliceerd op: 21-12-2017

Reacties

Comments