Gelezen in Jeweline: Drijfhout Nederland is klaar voor kleursteen!

Is de ons omringende landen is het al jaren een trend; goud in combinatie met echte kleurstenen. Vaak gedragen als lang collier, 70,80 en 90 centimeter, met bijpassende armbanden er oorsieraden. 

Drijfhout heeft al geruime tijd een goed aanbod hierin en dat is nu verder uitgebreid met iets grotere stenen. Speciaal voor de Nederlandse markt is gekozen voor een meer bescheiden kleuren. Een veel gehoorde uitspraak is “in het buitenland zien we mooie dingen die we hier niet zien”. Vaak komt dit omdat de juwelier te behoudend is en afwacht tot er vraag komt in de winkel. De tijd is er nu naar om echte vernieuwing in de etalage en op de website te showen.

Nieuw: gouden sieraden handboek

Daarnaast heeft Drijfhout een volledig nieuwe editie van de gouden sieraden handboek, waar veel gebruikers blij mee zullen zijn. Het handboek bevat vele honderden gouden sieraden met een duidelijke afbeelding én winkelverkoopprijs. Hierdoor is het een belangrijk verkoopinstrument wat de consument direct en snel tot een keuze kan brengen. Helemaal nieuw in het handboek is het grote aanbod in mooie fantasie sieraden naast de basiscollectie.

Drijfhout zal op Jewels & Watches veel vernieuwend goud in alle prijsklassen tonen.

Meer informatie

www.drijfhoutnl.com

Gepubliceerd op: 03-09-2019

Reacties

Comments