Eclat, een familiebedrijf in hart en nieren.

Eclat, een familiebedrijf in hart en nieren, is begonnen door Frits Kraaij sr. In de jaren 50 ging de avontuurlijke Frits Kraaij sr. naar Zuid-Afrika. Daar werd hij geraakt door de uitstraling en fonkeling van de diamant. In Amerika volgde hij een diamant opleiding.

Na zijn omzwervingen kwam hij in 1978 terug naar Nederland en richtte daar zijn eigen bedrijf op. Hieruit groeide het familiebedrijf Eclat, het Franse woord voor fonkeling. Zijn beide zoons waren en zijn, net als hun vader, even gepassioneerd over diamanten. Beide zoons bezoeken dan ook ieder jaar sieraden beurzen om de mode in de gaten te houden. In het atelier wordt daarna door vakbekwame goudsmeden sieraden gemaakt voor het nieuwe jaar. Eind april, begin mei komt de nieuwe magazine dan ook weer uit.

Jubileumjaar

Speciaal voor ons jubileum jaar 2019 worden er jubileum sieraden in eigen Eclat atelier gemaakt en uitgebracht. Een Solitair ring, 14 karaat goud, in wit of geelgoud met een diamant geslepen briljant van 0,40 crt. Die dan ook staat voor ons 40 jarig jubileum. Aan de zijkant van de zetting is een hart gemaakt en bovenop de 6 pootjes zijn ook 6 kleine hartjes gemaakt. De diamant in deze ring is wit van kleur en heeft hele kleine insluitsels. Deze mooie rond geslepen briljant fonkelt, net zoals de betekenis van Eclat ook zegt.

Tevens, voor ons Jubileum jaar, brengen wij Alliance ringen uit die eventueel ook als bijzet ringen gedragen kunnen worden. Deze ringen zijn van 14 karaat goud gemaakt en verkrijgbaar in wit /geel of roségoud met één of meerdere briljanten. De rond geslepen briljanten hebben een mooie kwaliteit. Ze zijn wit van kleur en hebben minuscule insluitsels.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.eclat.nl

Gepubliceerd op: 04-04-2019

Reacties

Comments