Een internationale editie van Bijorhca Paris

De afgelopen editie van de internationale vakbeurs voor de sieradenbranche Bijorhca Paris is gehouden van 7 t/m 10 september. De beurs ontving 395 exposanten op het gebied van edelmetaal en fantasiesieraden, horloges, equipment voor het vervaardigen van sieraden en verpakkingen. Deze editie werd gekenmerkt door een sterke(re) aanwezigheid van edelmetaal. Een eerste stap naar een verdere ontwikkeling van deze productgroep op de beurs.

Met dit doel heeft de Bijorhca Paris een aantal evenementen ontwikkeld, zoals de nieuwe bezoekroute langs exposanten van eindproducten, maar ook van de sector “industrie, packaging en diensten”. Daarnaast was er ook een workshopprogramma met speciale thema’s zoals de synthetische diamant, veiligheid, klantbeleving en social media.

Dat deze aanpak succesvol was, is terug te zien in de stijging van de bezoekersaantallen. Daarnaast werd deze editie gekenmerkt door de terugkeer van historische merken, de lancering van nieuwe merken en nieuwe producten en de stijging van het aantal internationale exposanten (+ 8%).

Internationale beurs 

De Bijorhca ontving deze editie meer dan 12.000 bezoekers en 395 exposanten. Dat de Bijorhca een echte internationale vakbeurs is, bewijst het feit dat de exposanten uit 33 landen kwamen, waaronder 3 landenpaviljoens: Brazilië, Zuid-Afrika en Mauritius. De bezoekers kwamen maar liefst uit 108 verschillende landen, waarbij België, Italië, Spanje, Zwitserland, Duitsland en Nederland het best vertegenwoordigd waren. Daarnaast waren Japan en de Verenigde Staten ook sterk aanwezig op de beurs.

Geniet nog even mee van onze fototerugblik en noteer alvast in je agenda: de volgende editie is 18 t/m 21 januari 2019!

Meer informatie

www.bijorhca.com

 

Gepubliceerd op: 10-10-2018

Reacties

Comments