Een nieuwe manier van tijdsweergave met Klokers

Vorig jaar november presenteerde Klokers de nieuwe KLOK-08 op crowdfundingplatform Kickstarter. Deze vernieuwende horloge viel direct in de smaak bij een zeer grote groep. De KLOK-08 bereikte meer dan 600% van de financieringsdoelstelling.

De KLOK-08 introduceert een nieuwe manier om de tijd te lezen. De wijzerplaat bestaat namelijk uit twee schijven: één schijf voor de uren en minuten en één voor seconden. De schijven worden tegen de klok in gedraaid om de tijd op een verticale lijn boven aan de wijzerplaat te weergeven.

In het najaar van 2018 zullen drie nieuwe kleuren van de KLOK-08 verschijnen: een witte wijzerplaat met rosé vergulde behuizing van roestvrij staal, een zwarte en absint gele wijzerplaat met roestvrijstalen kast en een warme grijze en oranje wijzerplaat met roestvrijstalen kast.

Klokers onthult twee nieuwe accessoires

Ook verkrijgbaar vanaf het najaar van 2018 zijn de twee nieuwe accessoires van klokers. Samen met het Italiaanse bedrijf Il Bussetto zijn een lederen beschermhoesje en een zilveren armband ontwikkeld. Deze armband kan als stand-alone gedragen worden én als horlogebandje.

Meer informatie

www.klokers.com
www.sapluxurygoods.nl

Gepubliceerd op: 23-05-2018

Reacties

Comments