Een persoonlijk verhaal, herinnering of boodschap in een sieraad


Na succes van de gouden sieradenlijn van ondernemerstweeling Esther en Anne Vedder lanceren zij een nieuwe, tweede sieradenlijn. De nieuwe sieraden lijn bestaat uit zilveren sieraden waarmee zij het concept toegankelijker willen maken voor een bredere doelgroep. De kerngedachte achter de ontwerpen van het merk blijft staan: gepersonaliseerde sieraden die bijzondere momenten, mensen en herinneringen zo dichtbij mogelijk houden.

Begin november vorig jaar zijn Esther en Anne gestart met hun zilveren lijn. Inmiddels zijn de sieraden al een groot succes. Esther, die vooral de creatieve kant van de sieradenlijn op zich neemt: Het is bijzonder om te zien dat de vraag naar een persoonlijk sieraad zo groot is in een tijd waarin er zoveel aanbod is. Elke armband, ring of ketting van ons vertelt een eigen verhaal. We krijgen veel aanvragen voor bijvoorbeeld een ketting met daarop een naam in het handschrift van een geliefde, of de coördinaten van de plek waar iemand ten huwelijk is gevraagd. Zo kan iedereen zijn eigen speciale moment, herinnering of boodschap voor altijd bij zich dragen”.

Zowel binnen als buiten Nederland weten de zusjes indruk te maken. Anne, het zakelijke brein achter het label: “Bizar om te zien hoe snel mensen ons weten te bereiken. De meeste bestellingen over de grens komen binnen via volgers van o.a. ons Instagram account. Ons klantenbestand breidt zich daardoor steeds verder uit, van Rusland tot aan de Verenigde Staten. Ook zit ons kantoor sinds oktober bij WeWork in Amsterdam, waar we toegang hebben tot een groot internationaal netwerk van ondernemers. Dat netwerk gebruiken we nu bijvoorbeeld om een Engelstalige stagiaire te vinden die ons kan helpen bij het toenemend aantal internationale bestellingen”. Ondanks dat het label nog maar een kleine drie maanden bestaat, denken ze nu al na over uitbreiding over de grens. “We dromen beiden van een kantoor in New York. Doordat we bij WeWork zitten wordt dit een stuk realistischer omdat we ook in die stad toegang hebben tot de community”.

Vedder & Vedder ontwerpt ringen, armbanden en kettinkjes tot maximaal €139,-.

Meer informatie:

www.vedder-vedder.com


Gepubliceerd op: 04-02-2016

Reacties

Comments