Elegantie en functionaliteit komen samen in de reumaring van Eclat

Een reumaring is niet mooi en je ziet altijd dat vervelende slotje verschijnen? Think again! Eclat presenteerde onlangs de Mémoire ring, een innovatieve reumaring met een uniek scharnier en zónder slotje.

Een reumaring is de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van pijnlijke gewrichten, reuma of artrose. Door de gewrichtsklachten of brede knokkels is het voor deze mensen lastig om een ring over hun vingers te schuiven. Eclat presenteerde Mémoire, een ring die net zo mooi is als de ‘gewone’ ring.

Uniek scharniersysteem

Bij de meeste scharniersystemen van reumaringen zie je aan de zijkant een slotje. Bij het nieuwe, innovatieve systeem van Eclat zit er alleen een scharnier. Bovendien zie je dit scharnier nauwelijks. Als de ring om de vinger zit, dan lijkt het net een ‘gewone’ ring. Het is een eenvoudig systeem, die de klant zelf kan openen en sluiten, zonder hulp van iemand anders.

In de winkel kunt u als juwelier ook eenvoudig de maat opmeten van uw klant. Door middel van een plastic ringetje kan de ringmaat worden bepaald. Uiteraard is dit ringetje ook eenvoudig te openen en sluiten.

Meer informatie

www.eclat.nl

Gepubliceerd op: 02-05-2018

Reacties

Comments