Emile Chouriet – Challenger Deep Red

In de wereld van de sporthorloges springt Emile Chouriet’s Challenger collectie er bovenuit door behendig prestatie te combineren met een vleugje elegantie. De nieuwste toevoeging tot de collectie, de Challenger Deep met rode wijzerplaat, is geen uitzondering.

Met haar felle, kleurrijke wijzerplaat, doet de nieuwste editie van de Challenger Deep denken aan de koraalriffen in tropische wateren, Het horloge is een echte eye-catcher, stylish en betrouwbaar robuust, met een metallic zonnestraalpatroon en een rode wijzerplaat die steeds donkerder wordt aan de buitenste randen, zoals het verdwijnende licht in de diepte van de oceaan. Om moeiteloos leesbaar te blijven in zelfs de duisterste omstandigheden, zijn de wijzers gevuld met SuperLuminova, evenals de indexen op de wijzerplaat die van hetzelfde lichtgevende pigment zijn gemaakt.

De nieuwe Challenger Deep voegt een interessante variant toe aan de collectie, maar blijft tegelijkertijd emblematisch voor Emile Chouriet’s sporthorloge collectie. Haar roestvrijstalen kast, met een diameter van 42.5mm, bevat het kenmerkende symbool van het merk. De kast is afgerond met een koepelvormig saffierkristal en het horloge is waterdicht tot een diepte van 300 meter.

Technische informatie

MOVEMENT: EC9316 automatic movement
FUNCTIONS: Hours, minutes, seconds and date at 3h
CASE: Stainless Steel case
BEZEL: Rotatable stainless-steel bezel with black ceramic mosaic
DIAMETER: 42.5 mm
DIAL: Black dial with luminous index
WATER RESISTANCE: 300 m
BRACELET: Rubber or stainless-steel strap with folding clasp

Meer informatie

www.emilechouriet.ch

Gepubliceerd op: 06-06-2019

Reacties

Comments