Carat+

Antwerpen
6 mei 2018 00:00 tot 00:00
Datum: 6 mei 2018
Tijd: 00:00  tot  00:00

De tweede editie van The World’s Premier Diamond Event, Carat+, zal 6 mei openen in de Expo van Antwerpen. 

In 2017 is de Carat+ het eerst georganiseerd en bleek een succes te zijn. De glamoureuze beursvloer en 130 vooraanstaande exposanten uit 13 landen mochten rekenen op veel lof. Het debuut trok 3.000 bezoekers uit 33 internationale markten, met de nadruk op het unieke industrieconcept en de aantrekkingskracht van diamantspecialisten.

De locatie in Antwerpen, ‘s werelds hoofdstad van de diamanten, is de Carat + een niet te missen event voor diamant groothandelaren, juwelen fabrikanten, vertegenwoordigers, sieradenontwerpers, inkopers en retailers op zoek naar een mix van losse diamanten en afgewerkte sieraden.

Oprichter en directeur, Filip Van Laere: “De diamantenbranche heeft veel uitdagingen en veranderingen meegemaakt in de afgelopen 15 jaar. Ik geloof dat de sector behoefte aan een innovatief, spannend en aantrekkelijk brandpunt om vertrouwen en trots uit te stralen. Immers, diamanten zijn nog steeds het meest glamoureuze luxeartikel ter wereld. De beurs is gunstig getimed tussen Baselworld en JCK Las Vegas in. Zodoende is Carat+ een onmisbaar evenement in het hart van de meest prominente diamantcentrum van Europa: Antwerpen ”

Carat+ ambieert om dé referentie te worden in diamanten. Het wordt een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor inkopen, netwerken en debatteren over de toekomst van de diamantindustrie.

Meer informatie

www.caratplusantwerp.com

Reacties

Comments