Het Juweel Sparrendaal

Sparrendaal
8 t/m 10 juni 00:00 tot 00:00
Datum: 10 juni 2018
Tijd: 00:00  tot  00:00

“Het Juweel” is dé themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. Deze succesvolle juwelenbeurs vindt aan het begin van de zomer plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoopexpositie zijn ruim 25 exclusieve goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun prachtige collectie te tonen. Het verenigen van kwaliteit, originaliteit en vakmanschap is wat deze unieke themabeurs zo succesvol maakt. Daarnaast genieten bezoekers van de grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden  daarom 8 t/m 10 juni vrij voor een bezoek aan “Het Juweel Sparrendaal”.

Unieke collecties juwelen & horloges

Speciaal voor de horlogeliefhebbers presenteren een zestal kleine Nederlandse horlogemerken hun unieke uurwerken op Het Juweel Sparrendaal. Deze “Dutch Made” horloges zijn stuk voor stuk uniek en ambachtelijk gemaakt door Nederlandse professionals. Daarnaast tonen en verkopen hoog aangeschreven goudsmeden, edelsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België hun mooiste sieraden. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren dit uitzonderlijke aanbod. De combinatie van authentieke en unieke moderne juwelen en horloges maakt een bezoek aan Het Juweel Sparrendaal meer dan waard!

Rijkgevulde stijlkamers

De 18e-eeuwse buitenplaats Sparrendaal is de ideale locatie om de mooiste sieraden te bewonderen en te kopen. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. Deze zomer is Sparrendaal het speelveld voor de bijzondere juwelenbeurs, waar de unieke collectie van de deelnemers geëxposeerd staan in alle rijk gedecoreerde zalen. Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs vitrines in de stijlkamers van Buitenplaats Sparrendaal. Kortom “Het Juweel” is een waar onderscheidend evenement dat niemand wil missen.

Wat, waar en wanneer    

Wat: Het Juweel Sparrendaal
Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen
Data: Vrijdag 8 t/m zondag 10 juni 2018
Openingstijden: Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur
Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,- aan de deur
Parkeren: Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een ruime parkeerplaats. Volg de aanwijzingen van de parkeerregelaars.

Meer informatie

www.juwelenbeurs.nl

Reacties

Comments