Excellent Jewelry; De perfecte partner voor de moderne juwelier

Afgelopen jaar vierde Excellent Jewelry haar 25-jarige jubileum. Dat werd onderstreept met een aantal zeer succesvolle acties én de lancering van een compleet nieuwe B2B-webshop. Een shop en catalogus in één, die niet alleen gemakkelijk in het gebruik is en juweliers de kans biedt om 24/7 te bestellen, maar bovendien prachtige productbeelden bevat. Met deze stappen zit Excellent Jewelry bovenop de laatste ontwikkelingen. De Nederlandse sieradenleverancier levert uitsluitend via juweliers met een fysieke winkel, maar biedt hen wel de volledige ondersteuning om online actief te zijn. Zo worden alle orders standaard geleverd met een digitaal beeldenpakket, waarmee de juwelier zowel op zijn website als op de sociale kanalen, de verkoop kan ondersteunen. Inmiddels zijn er bovendien koppelingen beschikbaar, waarmee de juwelier de Excellent collectie ook gemakkelijk op zijn eigen website kan tonen. In combinatie met de moderne nieuwe collectie, maakt het Excellent Jewelry tot de perfecte partner voor de Nederlandse juwelier.

Actie jaarring 2020

Net als voorgaande jaren heeft Excellent Jewelry weer een spectaculaire jaarring voor haar klanten geselecteerd. Een serie gouden solitairs met diamant, uitgevoerd met en zonder zijstenen en verkrijgbaar in drie steengroottes. Zo is er voor iedere klant een prachtige passende ring te verkopen.

Met deze bijzonder actie hoopt Excellent zowel de consument als de juwelier voor zich te winnen. Daarom behoudt de juwelier zijn gebruikelijke marge, ondanks de zeer scherpe winkelverkoopprijzen. De luxe ringen worden geleverd in combinatie met een prachtige showkaart en digitaal promotiemateriaal.

Meer informatie

www.excellentjewelry.nl

Gepubliceerd op: 05-09-2019

Reacties

Comments