Out now! bastian inverun Fall / Winter 2019: Hoge designeisen en aandacht voor detail!

bastian inverun lanceerde gisteren vijf nieuwe productlijnen en nog veel meer prachtige nieuwe manieren om jezelf te verwennen en uiten.

Sinds 1974 ontwerpt en produceert Bastian hoogwaardige zilveren sieraden van uitsluitend echte materialen. Helder Sterling zilver, kleurrijke edelstenen, fonkelende diamanten, glinsterende  parels en delicate afwerking maken van de sieraden unieke kunstwerken met een uniek karakter. Elk ontwerp is individueel, tijdloos en verfijnd, is ontworpen met veel aandacht voor detail en is vervaardigd met het beste handwerk. Van standaard sieraden tot extravagante statements en puristische klassiekers voor de eeuwigheid – de tweejaarlijkse veranderende collectie van bastian inverun combineert verfijning, originaliteit en een rijkdom aan facetten.

Opvallende designlijnen laten je dromen

Vijf nieuwe productlijnen, “The Twin Circle”, “Petite Drop”, “Night Sky”, “Rock the Surface” en “Holy Blossom” geven de nieuwe Fall / Winter collectie van bastian inverun zijn karakteristieke gezicht. Ontdek met “The Twin Circle” een grondig geometrisch geïnspireerd ontwerp van de designer broers Reiffert. “Petite Drop” toont filigraan, gekroond met sterk gekleurde edelstenen. De nieuwe “Night Sky Collection” is een echte blikvanger voor het komende seizoen, met tal van sprankelende diamanten die doen denken aan een sterrenhemel. Met de “Rock the Surface Collection” kunt u ontwerpen bewonderen van de bekende designer Dietmar Sebastian, die u zullen betoveren met een gedenkwaardig, handgemaakt ontwerp van het oppervlak. Bloemenelementen in combinatie met glinsterende parels zijn te vinden in de “Holy Blossom Collection”.

Meer informatie

https://www.bastian-inverun.de/en/

Gepubliceerd op: 11-07-2019

Reacties

Comments