FieldForce Sport Chrono op Jewels & Watches

Ga met de tijd mee met de FieldForce Sport Chrono. Een iconische, klassieke look met een moderne sportieve uitstraling gecombineerd in één horloge, geschikt voor alle gelegenheden. Met een strakke, roestvrijstalen kast en een gunmetal PVD-behandeling, chronograaffuncties en een tachymeterschaal is dit een uurwerk waar je in elke situatie van op aan kunt. Kleurrijk en stijlvol, dit is een horloge dat vertrouwen en kracht uitstraalt.

Sportieve kleurelementen, goede leesbaarheid en betrouwbaarheid maken de FieldForce Sport Chrono een ideale metgezel voor dagelijkse avonturen. De FieldForce Sport Chrono beschikt over sportieve kleuren op verschillende delen van het horloge en de tweede wijzer in de vorm van het iconische Swiss Army Knife, die de unieke stijl van dit horloge waarborgen. De FieldForce Sport Chrono is een elegant, klassiek outdoor horloge.

Bij de FieldForce Sport Chrono gaat het niet alleen over een iconisch ontwerp, maar ook over kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogwaardige functionaliteit. Voor goede leesbaarheid beschikt hij over extra opvallende cijfers en extra grote minuten- en urenwijzers. Al deze onderdelen zijn voorzien van Super-LumiNova®, waardoor ze lichtgevend zijn in het donker. Op het horloge zit een garantie van 5 jaar+, wat de hoogwaardige aanpak van Victorinox nogmaals benadrukt. De collectie is verkrijgbaar in vijf ontwerpen: zwarte en antraciete wijzerplaten, afzonderlijke getallen in wit, rood of groen, rubberen bandjes in zwart of oranje, of een zwart PVD roestvrijstalen bandje.

Bezoek Victorinox op Jewels & Watches, stand RN 15.

Meer informatie

www.gtime.be

Gepubliceerd op: 30-08-2019

Reacties

Comments