Fossil Group en Puma sprinten samen in de wereld van de wearables

Fossil Group en Puma ondertekenden een wereldwijde partnerschapsovereenkomst voor het ontwerp, de ontwikkeling en de distributie van Puma-horloges en smartwatches tot 2028.

“Puma is een van ’s werelds meest toonaangevende sportmerken. We zijn verheugd om met hen samen te werken en onze hoogwaardige ontwerp- en distributiemogelijkheden te combineren met de Puma-horlogecollectie.”, aldus Kosta Kartsotis, CEO van Fossil Group.

Puma en Fossil Group zullen samenwerken aan het ontwerpen en fabriceren van horloges en smartwatches van Puma, met producten die in 2019 op de markt komen. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar via geselecteerde warenhuizen, speciaalzaken en e-commercekanalen in het uitgebreide netwerk van de Fossil Group.

Bjørn Gulden, CEO van PUMA zegt: “De tijd makes or breaks atleten, daarom is de juiste partner voor horloges en wearables bijzonder belangrijk voor ons merk. We werken graag samen met Fossil Group, wiens sterke focus op innovatie ons helpt producten te maken die passen bij de behoeften van onze consumenten en ‘s werelds snelste atleten.”

Meer informatie

www.fossilgroup.com

Gepubliceerd op: 02-05-2018

Reacties

Comments