Ga jij voor de Chessboard of de Prisma collectie van Bastian Inverun?

Bastian Inverun heeft altijd kwalitatieve, handgemaakte sieraden van hoogwaardige materialen. De veelzijdige sieraden van de gloednieuwe herfst-/wintercollectie worden gekenmerkt door een innovatief designhandschrift en spannende materiaalcombinaties met een hoge herkenningswaarde. De vier nieuwe productlijnen ‘Chessboard’, ‘Prisma’, ‘Infinite Twist’ en ‘The Fairytale Leaf’ geven de nieuwe herfst-/wintercollectie van Bastian Inverun zijn onmiskenbare gezicht.

In de ‘Chessboard Collectie’ kunt u de ontwerpen herkennen van de bekende ontwerper Dietmar Sebastian. Het zijn betoverende ontwerpen met een gedenkwaardig dambordoppervlak.

De nieuwe ‘Prisma Collectie’ is geïnspireerd op geometrische vormen. Een echte blikvanger voor het komende seizoen.

In de ‘Infinite Twist Collection’ worden eindeloze wendingenweerspiegeld.

De ‘The Fairytale Leaf’-lijn is van de nieuwe bastian inverun-ontwerper Kaja Gjedebo. Zij creëert organische vormen, die geïnspireerd zijn op verspreide bloemen en winderige herfstbladeren.

De Noorse designer Kaja Gjedebo werd verliefd op sieraden tijdens haar opleiding als meubelontwerper aan het Edinburgh College of Art. In tegenstelling tot meubeldesign, gaat het bij het maken van sieraden niet om zaken als comfort, maar om hoe de sieraden eruitzien op het lichaam. Bij het ontwerpen van sieraden gaat ze op zoek naar basisvormen die gedupliceerd kunnen worden, maar ook gedemonteerd en samengesteld om kleine sculpturen voor het lichaam te maken. Haar passie is om kunstwerken te maken die de schoonheid en persoonlijkheid van de drager benadrukken.

Kaja Gjedebo vertelt: “Ik word geïnspireerd door mijn ochtendwandelingen in het bos voor de deur, de architectuur en de stedelijke details. De eindeloze mogelijkheden om een ​​vel papier op te vouwen, houden nooit op me te fascineren”.

Meer informatie

www.bastian-inverun.com

Gepubliceerd op: 17-07-2018

Reacties

Comments