Gefeliciteerd! Citizen mag honderd kaarsjes uitblazen

Citizen viert honderd jaar van onderzoek, ontwikkeling, innovatie en ervaring. Dit jubileum wordt gevierd met prachtige en indrukwekkende limited edition modellen. De selectie is indrukwekkend: een lichtgestuurd en satelliet gesynchroniseerd horloge met onder andere GPS en een Super Titanium case, analoge chronografen met Eco-Drive-technologie. 

Wat maakt een horloge mooier, preciezer, robuuster, comfortabeler en nóg beter? Citizen gaat deze uitdaging keer op keer aan en doet dit al honderd jaar.

Wat is er tot nu toe gebeurd?

De ontwikkeling van de Citizen horloges werd beïnvloed door enkele van de technische veranderingen die zich de afgelopen eeuw hebben voorgedaan. Speciale mijlpalen, zoals de lancering van de eerste satelliet in 1957 of de eerste bemande maanlanding in 1969, inspireerden Citizen om op te schalen. In de jaren 90 vierde het World Wide Web zijn officiële start en in 1995 vond de officiële ingebruikname van GPS plaats.

Citizen lanceerde een hele reeks wereldprimeurs op de markt, zoals het eerste analoge analoge horloge met verlichting, ‘s werelds eerste horloge met een dieptemeter met een elektronische sensor, het eerste multi-band radiografisch bestuurbare horloge en ‘s werelds eerste Bluetooth-horloge, om er maar een paar te noemen. Een bijzondere en opmerkelijke technologie die Citizen ook heeft ontwikkeld, is Eco-Drive. Het horloge laadt automatisch op bij elk type licht.

Verjaardagsmodellen

Honderd jaar onderzoek, ontwikkeling, innovatie en ervaring: Citizen vindt zichzelf en zijn horloges steeds opnieuw opnieuw uit en viert successen samen met iedereen die een horloge waardeert dat meer is dan alleen een uurwerk. Citizen viert deze gelegenheid met zijn speciale jubileummodel. De jubileumhorloges van Citizen hebben maar een beperkte oplage. Er zijn precies 1.500 stuks van de Satellite Wave GPS F990 beschikbaar en slechts 3.000 van de andere verjaardagsmodellen.

Meer informatie

www.citizenwatch.eu/nl

Gepubliceerd op: 04-10-2018

Reacties

Comments