Geslaagd? Bij Eclat slaag je altijd!

Het is weer zo ver. De eindexamenstress is aanwezig! Op woensdag 13 juni wordt eindelijk bekend gemaakt wie is geslaagd. Een spannende tijd voor de jonge leerlingen.

Eclat en International Diamant Nederland brengen speciaal voor deze gelegenheid een aantal sieraden onder de aandacht. Speciaal voor ouders, opa’s of oma’s die hun dierbare een blijvende herinnering willen geven, voor het behalen van het eindexamen. In een mooie folder, door juweliers uitgegeven, worden al deze sieraden uitgelicht.

Van één briljantje tot een vol gezette ring

Een mooi cadeau zijn de mémoire ringen M101 (zie bovenstaande foto). Deze prachtige ringen kunnen geleverd worden met één, drie,vijf of zelfs meer briljantjes. Verder kan er ook gekozen worden welke grootte de klant het briljantje wil, te beginnen bij 0,02 crt. Het is een origineel cadeau, waarbij altijd een briljantje bijgezet kan worden als daar behoefte aan is. Zo gaat uw klant van één briljantje, naar een hele vol gezette ring.

Ook de fantasiemodellen van deze leverancier, zoals de V-ring, V-slag ring, Calais ring of R3005 met een briljantje in het midden (zie onderstaande foto) zijn adembenemend.

Lady Kate

International Diamant Nederland heeft ook andere mooie modellen in de folder vermeld. Sieraden uit de nieuwe collectie, zoals de Lady Kate collectie. Deze set van ring, oorknoppen en hanger hebben een mooie blauw saffier in het midden en wordt omringd door mooie kwalitatieve briljanten. Deze set is gebaseerd op de verlovingsring van Kate Middleton. Zij is ten huwelijk gevraagd door prins William met de ring van zijn moeder, prinses Diana.

Ook nieuw zijn de Solitair ringen ID-76 met bijpassende oorknoppen en hanger. Fijne bijkomstigheid, ze zijn ook nog eens extra scherp geprijsd! Bovendien heeft International Diamant ook nog een mooie fantasie ring met een ronde kop, vol gezet met briljanten.

Genoeg keus dus voor een blijvende en kostbare herinnering voor als er iemand geslaagd is.

Meer informatie

www.eclat.nl
www.intdiamant.nl

Gepubliceerd op: 13-06-2018

Reacties

Comments