Gisser lanceert Infinitois

Infinitois is een zilveren sieradenmerk dat zich richt op de daily wear voor de consument. Het door Gisser ontworpen en geproduceerde merk biedt een zilveren sieradencollectie gevuld met musthaves die in geen enkele garderobe mag missen. En zoals elke dame begrijpt, zijn musthaves essentieel voor haar garderobe.

Infinitois komt van het in sieradenland welbekende infinity en het Franse woord toi, dat jij of u betekent. Kortom een sieradenmerk om je eindeloze liefde mee te tonen, voor jezelf of voor een ander. Onder de pay-off ‘Amour sans fin’ (eindeloze liefde) wordt de campagne dan ook fleurig aangevoerd.

De eerste collectie telt 73 gerhodineerd sterling zilveren sieraden verdeeld over zes families. De sieraden zijn perfect voor elke dagelijkse gelegenheid; van casual tot chique. De ontwerpen zijn als ware juwelen. Het zijn geen fast fashionitems, deze klassieke iconen blijven. De stijl is elegant en tijdloos. De collectie is grotendeels geïnspireerd op de Franse silene. Een prachtige kleurrijke bloem die bloeit in de zomer. Deze bloem vormt ook het Infinitois logo.

De belangrijkste familie ‘Fleur d’Infinitois’ bestaat volledig uit bloemen en is als een boeket bloemen in de etalage. Bloemen komen en gaan in het modebeeld, deze zomer zijn ze echter niet weg te denken; ze staan dan ook centraal in de marketing campagne. Aangevoerd door influencers zal de consument via Instagram, blogs en online advertenties zeker van Infinitois gaan horen.
In de overige ontwerpen zijn onder andere bloemblaadjes verwerkt, evenals de vorm van de Eiffel toren die terug komt in de zettingen van de stenen. Tevens is er ruimte voor de klassieke parel in een nieuw jasje, helemaal perfect voor de Coco’s van deze wereld.

De instore presentatie van Infinitois trekt de aandacht van de consument. Het display maakt het voor de juwelier makkelijk om mee te werken en overzichtelijk en herkenbaar voor de consument. Het doet denken aan de make-up afdeling van een warenhuis, want net als zonder make-up gaat de Infinitois dame ook niet zonder sieraden de deur uit. Met 70% van de collectie onder de 70 euro zijn deze sieraden gepositioneerd op een gunstig prijs/kwaliteitsniveau en daarmee dus ook een perfect cadeau. Alle sieraden worden daarbij verpakt in een fleurige, luxe verpakking die het merk en haar stijl extra versterkt.

Meer informatie

www.gisser.nl

Gepubliceerd op: 14-09-2018

Reacties

Comments