Goud koop je bij Drijfhout

Iedere juwelier weet het: de consument heeft goud helemaal herontdekt. En het maar ook weer wat kosten. De vraag naar luxere gouden sieraden in het hogere segment neem duidelijk toe.

Uiteraard hebben veel juweliers nog gouden sieraden in de collectie uit de tijd dat de goudkoers een stuk lager was. Maar ook bij ontwerp van sieraden en de productie ervan veranderen niet alleen de technieken, maar ook de stijlen. Ook de consument is op zoek naar de nieuwste modellen en het is niet logisch om te denken dat je als juwelier een collectie niet hoeft te vernieuwen en dat 8 of 10 jaar oude voorraad nog steeds actueel is. Meer weten over onze visie? Heel graag!

Wilt u nu al rondkijken in het gouden sieraden handboek? Hij is inmiddels alweer uitgebreid en vernieuwd. Naast de grote basiscollectie nog meer fantasiesieraden, kleursteen en parelmoersieraden, slavenbanden, enzovoort. En heel fijn voor u! Alles met winkelverkoopprijzen zodat de hele collectie samen met de klant is door te nemen.

Je las zojuist een artikel uit de nieuwste Jeweline. Wil je ook de rest van het magazine lezen? Lees het online magazine en klik hier!

Meer informatie

www.shop.drijfhoutnl.com

Gepubliceerd op: 14-09-2018

Reacties

Comments